Basen skal være i orden for at danne sunde og gode relationer

Den følelsesmæssige sult. En indre tomhed. Det var en stor lettelse for mig og en uendelig følelse af frihed, der indtraf, da jeg forstod, at ingen, som i absolut ingen anden kunne udfylde tomrummet. Det indre tomrum. Kunne mætte mig. Uden mig selv.

Al den energi, jeg havde lagt i at søge kærlighed, anerkendelse, accept ude i verden. Som den dygtige datter, den kloge pige, den bedste til det ene og det andet. Den pæne pige. Kunne jeg trække hjem til mig selv. Det kom ingen andre steder fra. Det jeg søgte. End fra mig: At begynde at holde af, anerkende og heppe på mig selv.

Det var en stor lettelse og en uendelige følelse af frihed, der indtraf, da jeg forstod det. OG begyndte at LEVE det.

Lægger du din energi ud i omgivelserne i din higen efter accept og anerkendelse? Eller beholder du den hjemme hos dig selv?

Uendelig mange “pæne piger”gør. Desværre. Får lagt så meget af deres smukke energi ud i omgivelserne. I kærlighedsforhold, i arbejdsforhold, i snart sagt enhver relation. Og kommer ofte til at være i forhold og relationer, som ikke er gode for dem. Fordi de dybest set ikke har basen i orden: Den gode relation til sig selv. Med selvaccept, selvanerkendelse, selvomsorg, ja, selvkærlighed.

I individuel psykoterapi er det ofte et grundlæggende tema, der udspiller sig under den umiddelbare årsag til, at man har søgt terapi. Se min profil her

/Charlotte

PS Jeg har nye spændende aktiviteter på programmet for efteråret. Udover individuel terapi og supervision, som jeg selvfølgelig fortsat tilbyder i min praksis. Se mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *