PROFIL


Mit navn er Charlotte Skaaning. Jeg er født i 1961.

Jeg tilbyder psykoterapi og mindfulness til individuelle og grupper.

I psykoterapi og mindfulness vender vi blikket indad og lærer at lytte til kroppens signaler, sindet og følelsernes meddelelser til os. Derved opøver vi evnen til at blive mere tilstede i nuet og  vi lærer at komme i kontakt med os selv på en anerkendende måde. Det er et omdrejningspunkt i forhold til at opnå større frihed til at være dem, vi er. Det er afgørende i forhold til lindring af af svære oplevelser og følelser i vores liv. Det fører os til at opnå større ro og mere tilfredshed.

Det er afgørende for mig at møde dig i en menneske-til-menneske-relation, hvor det ligger mig på sinde at skabe en tryg og respektfuld ramme for terapien. Nærvær og medmenneskelighed er kodeord.

Jeg er optaget af det hele menneske, af kroppens fortællinger, disse og psykens indvirkning på hinanden. Jeg har et humanistisk menneskesyn ud fra den tanke, at ethvert menneske fødes med og hele livet igennem har potentiale og mulighed for udvikling af identitet og personlighed.

 

img_0500

Min uddannelsesmæssige baggrund er psykoterapeut, mindfulnessinstruktør og socialpædagog. Jeg har arbejdet med udvikling og læring med både børn og voksne gennem de seneste snart 30 år af mit arbejdsliv.

Jeg har praktiseret i min egen klinik siden 2009. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutisk Forening.

Se dine muligheder for booking af samtale/forløb hos mig her