Du synes, du har al mulig grund til at være glad. Du har, hvad du har brug for. Du har ikke noget at klage over….MEN…

det er som om, der er noget, der mangler. Du går faktisk og er trist, urolig og ængstelig.

Du oplever under overfalden, at meningsløshed, håbløshed, følelser af utilstrækkelighed, depression, angst, stress m.m. lurer. Du hænger lige i med fingerspidserne. Det er anstrengende.

Du længes efter dig selv. At være i kontakt med dig selv og at kunne mærke dig selv. Du længes efter at mærke din passion, dine drømme, dit formål.

Der er intet så transformerende og kraftfuldt, som når vi virkelig kommer ind til vores kerne af, hvem vi er og hvad vi er her i livet for.

Jeg tager dig i et mentorforløb skridt for skridt igennem processen, hvor vi sammen folder dit indre tæppe ud. Vi kigger på det, reflekterer sammen over det. Du lærer dig selv at kende endnu bedre, end du gør idag. Du får øje på nye sider. Sider, som du måske havde glemt du havde, sider, som du har svært ved at håndtere. Du får alle mine bedste redskaber til selvomsorg, selvkærlighed og transformation af dine ressourcer og potentialer. Du får støtte til at træffe sunde valg og til at styrke de gode relationer i dit liv.

Hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte mig for en uforpligtende snak i telefonen. Du finder mine mine kontaktoplysninger her .