Jeg tilbyder psykoterapi & mindfulness for individuelle og grupper

Indgangen til personlig vækst og udvikling går meget ofte gennem en krise i vores liv og når vi har det svært. Oftest er det, når vi er i knæ, at vi søger hjælp udefra. De fleste af os vil dog gerne kunne selv. Overfor det er jeg meget ydmyg, når du kommer til mig. Du er dybest set altid den klogeste i dit eget liv. Det er mit udgangspunkt, når jeg møder dig første gang. Men måske har du brug for hjælp til at se, hvilke ressourcer du allerede indeholder og som du kan trække på. Til at føre dig igennem det, der er svært.

Jeg tilbyder en tryg og respektfuld kontakt, hvor jeg sammen med dig undersøger en vej gennem det, der er svært for dig og hvor vi i fællesskab får afdækket dine skjulte ressourcer og kompetencer.

For mig er kontakten mellem dig og mig vigtig og det bliver kun mere og mere tydeligt for mig, HVOR vigtig den er. Det er i den gode kontakt, at der opstår den fornødne tryghed for personlig udvikling og forandring i livet. Derfor holder jeg mig hele tiden fagligt ajour og har stort fokus på min egen rolle i terapien.

Du er velkommen til helt uforpligtende at kontakte mig for yderligere. Priser og kontaktoplysninger her