Styrk dit selvværd med nye selvfortællinger

Ved at korrigere dine negative selvfortællinger kan du styrke dit selvværd og få mere af det, som du gerne vil have i dit liv.

Ganske kort er selvfortællinger, som ordet siger, det vi går og fortæller os selv. Om vi fortæller os selv, at vi er gode nok lige som vi er eller om vi fortæller os selv, at vi er en skuffelse, en fiasko, eller andet selvnedsættende.

Når selvfortællingerne er overvejende negative går det udover vores selvværd. Og når selvværdet er lavt, så føles det som om selve livet er i bund.

Det kan der heldigvis laves om på.

At korrigere dine selvfortællinger fra overvejende negative til overvejende positive og kærlige overfor dig selv er et stærkt værktøj til at styrke dit selvværd.

Et første skridt til at lave om på det er at blive opmærksom på, HVAD det er, du går og siger til dig selv. En opmærksomhedstræning, vi laver i det terapeutiske rum. Men også en opmærksomhedstræning, du kan øve dig i selv. Oftest kører selvfortællingerne nemlig helt pr automatik uden vi opdager, HVAD det egentlig er, der foregår. Bliv opmærksom på det. Hvad er det helt præcis, du går og siger til dig selv, som får talt dig så meget ned, at dit selvværd er så krakeleret? Og skriv det ned. Det er et virkelig vigtigt skridt med opmærksomhed. For når du først har opdaget det er du klar til at overveje nye historier. Nye historier, som kan løfte dig, støtte dig og være til for dig på en måde, så du kan udfolde dig og så du mærker en helt ny frihed til at gå ud i livet og til at være DIG. Lige som du er.

Jeg har mange års erfaring i at hjælpe mennesker som dig med at at komme til at føle sig helt ok lige som de er, føle sig værd at elske og føle sig værdige til at opnå det, de længes allermest efter og drømmer om.

Du er selvfølgelig også velkommen.

Kh Charlotte

Du kan se mere om mig her og dine muligheder for booking af samtale/forløb her

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *